Ledelelsessekretariatet på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet søger student med interesse og flair for kommunikation

Brænder du for kommunikation og skarp formidling og vil du være med til at fortælle historier til omverdenen om forskning og uddannelse og bistå med opgaver i tilknytning til projekter og ledelsesbetjening? Er du også en selvstændig person, der har en proaktiv tilgang til opgaver og kollegaer? Så er det dig, vi brug for!

I Ledelsessekretariatet på Det Juridiske Fakultet er vi et team på 8 fastansatte medarbejdere og 2 studenter. Vi arbejder med strategisk kommunikation, projekter og ledelsesbetjening i et rart arbejdsmiljø.

 

Dine arbejdsopgaver:

Som student skal du supportere medarbejderne og ledelsen i Ledelsessekretariatet med en række opgaver herunder

• Ved interviews samt korte nyheder og artikler til web, intranet og fakultetets Facebook- og LinkedIn-profil

• Filme og redigere små film til fakultetets Facebook- og LinkedIn-profil

• Vedligehold af fakultetets hjemmeside og intranet

• Opsætte nyheder og arrangementer på fakultetets hjemmeside (Obvious CMS) og intranet (Sharepoint)

• Lettere arbejde med billeder og grafik

• Indsamling af og behandling af data samt lettere analysearbejde

• Ad hoc opgaver af faglig og praktisk karakter i det daglige og i forbindelse med projekter og ledelsesbetjening ved møder, seminarer og arrangementer

 

Vi forestiller os, at du:

• Brænder for kommunikation og for at udvikle dine kompetencer

• Har erfaring og/eller interesse for at arbejde professionelt med SoMe, særligt LinkedIn

• Kan skrive en god historie på baggrund af et interview eller et forskningsresultat

• Kan tænke i storyboards og omsætte den gode historie visuelt

• Er grundig, udadvendt, proaktiv, idérig og selvstændig

• Er god til at skrive og ikke er bange for at skyde fra hoften og komme med et udkast

• Har minimum 1,5 år tilbage af dit studie

• Er vant til at arbejde i Adobe-pakken (særligt Premiere Pro, Photoshop og InDesign) og med CMS og Excel

• Ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver og tage fat om praktiske opgaver

• Kan begå dig på både dansk og engelsk

 

Løn og ansættelsesvilkår

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse og aktiv studerende.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Arbejdstiden er i gennemsnitligt 10 timer om ugen. Timerne fordeles efter nærmere aftale. Vi er fleksible i forbindelse med dine eksamensperioder, men forventer, at du til gengæld kan yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det. Minimumstimeløn 124,18 kr. (1. april 2019)

Tiltrædelse 1. oktober 2019.

 

Ansøgningen

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift ved at gå ind på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget).

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 22. september 2019.

Vi afholder samtaler i uge 39.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, kan du kontakte specialkonsulent Michael Kørner tlf. 35 32 33 05.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Det Juridiske Fakultet er ét af seks fakulteter ved Københavns Universitet. Fakultetet har ansvar for forskning, undervisning og formidling på det retsvidenskabelige område. Forskningen foregår bl.a. i forskningscentre og forskningsgrupper med fokus på tematiske satsningsområder. Fakultetet omfatter ca. 80 faste videnskabelige medarbejdere, ca. 65 ph.d.-studerende samt ca. 70 administrative medarbejdere. Omkring 20 af de videnskabelige medarbejdere er ansat i kraft af eksterne bevillinger. Desuden er der ca. 400 deltidsansatte undervisere til varetagelse af en del af undervisningen ved den juridiske uddannelse, der omfatter ca. 4.500 studerende. Flere oplysninger kan læses på https://jura.ku.dk/.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 22-09-2019
Ansættelsesdato: 01-10-2019
Afdeling/Sted: Det Juridiske Fakultet

Søg i stillinger