Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet, søger student til forskningscenter

Center for informations- og innovationsret (CIIR) søger en engageret stud.jur. til at bistå centrets forskere.

 

Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne omfatter administrative opgaver, herunder f.eks. bistå ved undersøgelser af diverse juridiske spørgsmål, litteraturundersøgelser, kildeopdateringer, udsendelse af artikeloversigter mv.

 

Om dig:

Vi forestiller os, at du kendskab til og interesse for en eller flere af de informationsretlige discipliner (immaterialret, persondataret, it-ret, medieret m.fl.) og lyst til at arbejde selvstændigt med disse områder. Du er teoretisk velfunderet, har gå-på-mod og kan arbejde selvstændigt. Du har mindst et år tilbage af studiet.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Det er en forudsætning, at du er tilmeldt en videregående uddannelse og er aktivt studerende.

Arbejdstiden er i gennemsnit max. 10 timer om ugen. Vi tager naturligvis hensyn til perioder, hvor du læser/går til eksamen, når vi tilrettelægger arbejdet.

Lønnen er fastsat i overensstemmelse med reglerne om aflønning af studerende i organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Minimumtimeløn: 124,18 kr.

Tiltrædelse 1. oktober 2019 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset i perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020 med mulighed for forlængelse.

 

Ansøgningen

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift ved at gå ind på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget).

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 19. september 2019.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler hurtigt efter ansøgningsfristens udløb.

 

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte professor og centerleder Henrik Udsen på tlf.: 35 32 31 92 eller på mail: Henrik.Udsen@jur.ku.dk

Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, religiøs eller etnisk baggrund.

 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 19-09-2019
Ansættelsesdato: 01-10-2019
Afdeling/Sted: Det Juridiske Fakultet

Søg i stillinger