Elektriker til Niels Bohr Bygningen

Er du en dedikeret elektriker og ønsker du at blive en del af et team af højt kvalificerede håndværkere, som skal arbejde i vores spritnye og teknisk tunge Niels Bohr bygning på Nørre Campus, så er det netop dig vi søger!

SCIENCE Campus Service (SCS) på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet ønsker stillingen som elektriker besat 1. november 2019 eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen inkl. frokostpause og i direkte reference til maskinmesteren.

Om os

SCS varetager service, drift og vedligeholdelse samt energiledelse på fakulteter, der hovedsagligt er lokaliseret på City-, Nørre- og Frederiksberg Campus.

Arbejdsopgaver

Vi søger en elektriker der brænder for at arbejde med ejendomsservice- og drift, der er nødvendige i en bygning med undervisning og forskning, således at elektriske bygningsfunktioner opretholdes og serviceres.

Det daglige arbejde består i fejlfinding, mindre reparationer, idriftsættelse – og vedligeholdelse af elektriske installationer og relaterede installationer, praktisk hjælp til husets brugere, tilrettevise og instruere eksterne håndværkere og supportere rådgivende ingeniører og arkitekter i nødvendigt omfang.

Vi forventer

Vi lægger vægt på, at du har en væsentligt teknisk baggrund, gerne med erfaring fra forsknings- eller laboratoriemiljø.

Du:

  • har en relevant faglig uddannelse
  • har erfaring med elektriske installationer
  • har erfaring med CTS – Schneider Systems
  • har erfaring med Facility Management
  • har kendskab til køleanlæg, ventilation, stinkskabe og evt. laboratorie miljø
  • har kendskab til IT på brugerniveau
  • er selvstændig, og service- og løsningsorienteret
  • er vedholdende også i travle perioder

Desuden vil dine arbejdsopgaver også indebære drift og vedligeholdelse af installationer inden for andre fagområder.

Vi tilbyder

En familievenlig arbejdsplads med et inspirerende arbejdsmiljø og mange fagligt spændende udfordringer. Kompetente og dedikerede kolleger i en organisation i vækst. Københavns Universitet har et højt fagligt engagement og mangeartede opgaver, samt en hverdag, hvor dine personlige og faglige kvaliteter er i konstant udvikling. Du vil derud over blive en del af en arbejdsplads med en historie der går næsten 550 år tilbage i tiden.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Håndværkere. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.    

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Maskinmester Yaseen Butt yabu@science.ku.dk eller tlf. 9350 9926. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 40-41

Ansøgningen

Har stillingen vakt din interesse, skal du sende en elektronisk ansøgning med relevante bilag som CV, uddannelsesbevis og anbefalinger via KU's jobportal http://jobportal.ku.dk under det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet. I opslaget på KU's jobportal skal du klikke ’send ansøgning’ for at uploade ansøgningen.

Ansøgningsfristen er d. 24. september 2019

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Yaseen Butt

Info

Ansøgningsfrist: 24-09-2019
Ansættelsesdato: 01-11-2019
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: SCIENCE Campus Service

Søg i stillinger