Gartner

Driftsområdet Søndre City på Københavns Universitet søger en gartner til en fuldtidsstilling pr. 1. november 2019.

CAS Søndre City er en serviceenhed, som sikrer drift og vedligeholdelse af bygninger og tekniske installationer samt levere fælles serviceydelser i tilknytning til driften på Søndre og City campusområder, herunder rengøringsservice, betjentservice samt servicering af udearealerne.

Afdelingen søger en medarbejder med en bred gartnerfaglig profil. Du skal være serviceminded og med lethed indgår i forskellige team-sammenhænge i arbejdet med at løse serviceafdelingens mange opgaver.

Du skal være fortrolig med edb-værktøjer, som anvendes i det daglige arbejde, idet al arbejdsstyring foregår på it-platform eller via app på mobilen.

Du er resultatorienteret, god til at arbejde selvstændigt og til at prioritere dine arbejdsopgaver.

Du skal kunne planlægge årets gang på området og prioriterer opgaverne i forhold til dette i samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver:

  • Ukrudtsbekæmpelse, beskæring af buske og træer, hæk- og vinklipning, plantning af nyt, renholdelse og vedligeholdelse af fællesarealer ude og inde.
  • Mindre tilretninger i belægninger samt vedligehold af samme.
  • Håndtering af almindelig affald og storskrald.
  • Snerydning/saltning.
  • Ad hoc opgaver/småreparationer i afdelingen - både indendørs og udendørs.
  • Renhold/fejning af trapper og gårde, tømning af affaldsspande mm. på daglig basis.

Kørekort er et krav.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og en hverdag med mange forskellige opgaver sammen med gode kollegaer. Vores nuværende team består af en gartner og en gårdfunktionær.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere med indplacering som faglært gartner på sat 2 eller 3, afhængig af uddannelse. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer og kompetencer.  

Ansøgning mv. sendes elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk, så den er universitetet i hænde senest 20. september 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 20-09-2019
Afdeling/Sted: Campus Service

Søg i stillinger