IT-Projektleder til Københavns Universitet

Har du lyst til at være en drivende kraft i at skabe forbedringer og resultater? Har du lyst til at arbejde på en af Danmarks største arbejdspladser? Har du erfaring med it-projektledelse og med at arbejde i politiske organisationer? Så er du måske vores nye projektleder.

Som vores nye projektleder får du en nøglerolle i at drive strategiske projekter, der støtter op om universitetets digitaliseringsstrategi og skaber synlige forbedringer for de henved 50.000 studerende og ansatte.

Du bliver en del af KU-IT sektionen for Portefølje & Metode og vil I hverdagen arbejde tæt sammen med andre projektledere, porteføljemedarbejdere, udviklere, leverandører og ikke mindst vores kollegaer på tværs af Københavns Universitets fællesadministration, fakulteter og institutter.

I et landskab af varierende opgaver, vil du som projektleder hos os blandt andet skulle:

 • Lede større og mindre digitaliseringsprojekter
 • Sikre af at projekterne følger KU’s projektmodel og styringsmodel
 • Yde konsulentstøtte og rådgivning, eksempelvis ved afvikling af workshops og procesarbejde
 • Sparre med projektejere, projektdeltagere og projektledere
 • Udbrede forståelsen for og anvendelsen af gevinstkortlægning og -realisering
 • Rapportere til ledelse og styregrupper på fremdrift, økonomi og tidsplan
 • Videreudvikle på vores værktøjer og modeller for projekter
 • Deltage i projektledernetværket på KU.

Da jobbet spænder bredt over alle discipliner inden for projektledelse, kan vi forestille os forskellige profiler som relevante kandidater til stillingen. Vi forestiller os dog, at den ideelle kandidat opfylder flere af følgende krav:

 • Relevant teoretisk/erfaringsmæssig baggrund på akademisk niveau
 • Erfaring fra større projekter med økonomistyring, opfølgning, rapportering, interessenthåndtering, ledelsesoplæg, kravspecifikationer mm.
 • Have et stærkt ”drive” og evne til at eksekvere
 • Gode analytiske evner og en struktureret tilgang til dit arbejde
 • Gode kommunikative evner både i forhold til ledelse, kolleger, projektdeltagere, og i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere  
 • God teknisk forståelse 
 • Gerne erfaring med at arbejde i politiske miljøer, ligesom kendskab til undervisningssektoren og uddannelsesområdet er en fordel.

KU-IT
Københavns Universitet er på baggrund af dets nye strategi inde i en spændende forandringsproces med fokus på digitalisering og it-understøttelse af universitetets kerneområder inden for uddannelse, forskning og formidling på højeste internationale niveau. KU-IT leverer it-services til hele universitetet og ledes af en vicedirektør og 4 sektionschefer. Vi er ca. 250 ansatte fordelt på support, drift, udvikling og projekter.

Vi har strategisk fokus på it-governance, it-portefølje, -program og -projektledelse, procesoptimering og standardmetoder bl.a. ITIL og PRINCE 2. Vi sætter brugeren i centrum og fokuserer på styring af it- og digitaliseringsprojekter og levering af it-systemer med høj kvalitet.

Vores resultater nås i et uformelt samarbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed.

KU-IT er en familievenlig arbejdsplads, der fokuserer på trivsel og løbende kompetenceudvikling som forudsætninger for gode resultater.

På http://it.ku.dk/it-jobs/ findes en samling filmklip der fortæller lidt om KU som it-arbejdsplads.

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte gruppeleder for Projekter Christina Myrup på telefon 2849 4453, eller mail cmy@adm.ku.dk

Ansøgning m.v.:
Lyder dette som jobbet for dig? Så send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest den 27.09 2019. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller PROSA med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter erfaring og kompetencer.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Christina Myrup
E-mail: cmy@adm.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 27-09-2019
Afdeling/Sted: KU-IT

Søg i stillinger