Studerende (Administrativ) til forskningsgruppe

Til en af vores større forskergruppe - MOLPHARM - har vi brug for en studerende, der kan assistere os med forskellige administrative arbejdsopgaver.

 

Forskergruppen består af 30-35 medarbejdere (forskere, laboranter m.fl.) og hører under Biomedicinsk Institut (BMI). Du kommer til at bistå især forskningsgruppens laboranter og medarbejderne i vores administration. Du vil som følge heraf referere til instituttets administrator.

Dine opgaver omfatter især

  • Hjælpe med ekspedering, fx kontrol og godkendelse, af fakturaer og rejseafregninger i instituttets regnskabssystemer (Indfak og RejsUd)
  • Hjælpe ved bestilling af gængse forbrugsvarer til laboratoriet
  • Ad hoc opgaver i samarbejde med forskergruppen og administrationen ved BMI
  • Øvrige praktiske opgaver

 

Din profil

  • Du har kendskab til IT, herunder med Office pakken og Excel
  • Er interesseret i administration
  • har gode samarbejdsevner og et godt servicegen
  • God til engelsk, da gruppen har mange engelsksprogede medarbejdere

 

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er gennemsnitlig på 12-15 timer pr. uge og vil typisk være delt ud over ugen. De nærmere tider aftales under gensidig fleksibilitet, så der kan være mere arbejde i travle perioder og mindre i andre (f.eks. ferie- og eksamensperioder).

 

Løn- og ansættelsesvilkår sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere HK med indplacering som studerende (§35). Starttimelønnen er for indeværende kr. 124,33. Den faktiske timeløn afhænger af din anciennitet.

 

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til administrator Anders Sondrup, tlf. 23 39 87 26, e-mail ason@sund.ku.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget).

 

Ansøgningsfristen er 27. september 2019

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 40 eller 41, så du kan tiltræde hurtigst muligt herefter.

 

På Københavns Universitet ønsker vi at afspejle det omgivende samfund, og vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 27-09-2019
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: Biomedicinsk institut

Søg i stillinger