Studieadministrativ medarbejder søges til planlægning og udvikling inden for eksamensområdet på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Har du lyst til at arbejde med professionel og ensartet service til studerende og undervisere i forbindelse med eksamensplanlægning ved landets største institution for sundhedsvidenskabelige universitetsuddannelser, så har vi jobbet til dig. Sektion for Studieservice søger en medarbejder til tiltrædelse 1. december 2019 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer.

I Studieservice har vi fokus på at yde en sammenhængende og professionel service til vores brugere samtidig med at vi arbejder med driftsstyring, og har fokus på forbedringer. Vi håndterer omfattende og kompleks drift, og arbejdet er præget af mange deadlines og travle perioder. Vi søger en drift stabil og selvstændig kollega, der er systematisk tænkende. Har du lyst til at indgå i et tæt teamsamarbejde med 4 andre kolleger og på tværs af vores 3 teams, og i samarbejde med os at være løsningsorienteret inden for organisationens rammer, så vi sikrer et stærkt samarbejde omkring arbejdsopgaverne? Har du overblik og sans for detaljen, så er det måske dig, der skal være med til at løfte administrationen og sikre driften af eksamensområdet.

Du skal være med til

 • at optimere, koordinere, udføre og sikre driften på eksamensområdet
 • at indgå i udvikling og implementering af nye digitale arbejdsgange og processer
 • at udvikle vores kommunikation med vores samarbejdspartnere
 • at sikre en professionel service af de studerende og vores samarbejdspartnere
 • at have ansvar for konkret sagsbehandling, udarbejdelse af årshjul og dokumentation af arbejdsprocesser, samt løbende evaluering af området.

Vi forventer at du:

 • er proaktiv, dygtig til at planlægge, koordinere, strukturere og er systematisk tænkende
 • har flair for IT-systemer og erfaring med STADS, Digital eksamen, CensorIT eller andre store IT-systemer
 • er dygtig til at kommunikere også på engelsk, og samarbejde med forskellige målgrupper
 • evner at samarbejde i et tværfagligt miljø
 • evner at have mange bolde i luften og kan føre dem i mål
 • har en relevant kontoruddannelse

Vi tilbyder:

 • et udfordrende og selvstændigt job med en alsidig hverdag i et spændende miljø, hvor du vil skulle arbejde med selvstændig planlægning og koordinering, og hvor kvaliteten af det udførte arbejde vægtes højt
 • bred kontaktflade til såvel interne som eksterne samarbejdsparter
 • gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, såsom videre- og efteruddannelse og mulighed for at rokere internt på universitetet.
 • en fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på selvstændighed i jobbet, tværfaglighed og at der er sammenhæng mellem arbejdsliv og familieliv - vi har desuden kaffe/te- og frugtordning, gratis parkering samt diverse fritidsaktiviteter som f.eks. kor og motionsklub mv.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen (HK) for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere med indplacering i løngruppe 3, sats 2. Der kan forhandles tillæg efter kvalifikationer.

Send din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation elektronisk via jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN”), så den er os i hænde senest den 29. september 2019. Vi forventer at holde samtaler torsdag den 3. oktober.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Spørgsmål om stillingen rettes til sektionsleder Birgit Thomsen, bith@sund.ku.dk, tlf. 35 32 70 86. Du kan læse mere om fakultetet på www.sund.ku.dk  

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 29-09-2019
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Afdeling for Uddannelse og Studerende

Søg i stillinger