Jurist til rådgivning inden for GDPR og samarbejdsaftaler

Vil du bruge din juridiske faglighed bredt i en stor, vigtig og ambitiøs organisation, så skal du måske være en del af den juridiske specialfunktion i SUND HR på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Vi har en stilling ledig i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver omgivet af dedikerede jurister, som både kan og vil sparre med dig. Vi prioriterer den tætte dialog og den faglige sparring højt, og arbejder med udgangspunkt i tillid fremfor micro-management. Vi har fokus på, at du kan udvikle dig som både specialist, sagsbehandler og rådgiver.

Din primære opgave bliver at understøtte GDPR-compliance på fakultetet, herunder rådgive vores forskere om indgåelse, opfølgning samt kontrol af databehandleraftaler samt tredjelandsoverførsler.

Stillingen vil endvidere indeholde generel juridisk rådgivning i forhold til f.eks. samarbejdsaftaler, sponsoraftaler, EU-aftaler m.v. samt problemstillinger i øvrigt, der knytter sig til forskning og forskningssamarbejde. Hertil kommer behandling af aktindsigtsager, erstatningssager m.v.

Der vil eventuelt også være mulighed for at arbejde med HR-og personalejuridiske opgaver.

Tiltrædelse er snarest muligt.

SUND HR er stedet, hvor du kan udvikle dig

Hos os får du muligheden for at understøtte beslutningstagerne på SUND og tilbyde dem kompetente løsninger på mange forskellige problemstillinger på et meget bredt arbejdsfelt. I den rolle kan du hos os udvikle dig som rådgiver og blive dygtig til at formidle juraen, så den bliver tilgængelig, anvendelig og forståelig for ledelse og organisation.

Du får mulighed for at tilpasse løsningerne til vores meget forskelligartede brugere på SUND, hvor nogle først og fremmest beskæftiger sig med forskning og uddannelse og andre også har mere driftsbetonede opgaver, herunder f.eks. bygningsdrift og drift af dyrehospitaler.

SUNDs Fakultetsservice, som SUND HR er en del af, understøtter den samlede organisation og arbejder hver dag for at gøre det på en serviceminded, ressourcebevidst og fagligt stærk vis.

Læs mere om SUND her, hvor du også kan se, hvordan organisationen, som du skal agere i, ser ud.

Du vil opleve:

 • Et stærkt fagligt miljø
 • Tæt samarbejde med alle kolleger i centeret
 • Tæt kontakt til brugerne af SUND HR
 • Løbende udvikling gennem opgaveløsning
 • Mulighed for, som medarbejder, at bidrage til udviklingen og optimering af vores afdeling

Om dig

Du leverer høj kvalitet og er grundig i din arbejdsmetode og forstår samtidig at levere god og hurtig rådgivning til brugerne. Du er en dygtig formidler i skrift og tale, herunder behersker engelsk som arbejdssprog.  

Du er parat til at omsætte din juridiske faglighed til målrettede løsninger i hverdagen og forstår værdien af at yde en engageret og kompetent indsats.  

Vi forventer derfor, at du:

 • Er en dygtig jurist
 • Har evnen til at holde overblikket over mange opgaver på én gang
 • Sørger for at følge opgaver helt til dørs og sikrer fremdrift
 • Er løsningsorienteret
 • Sparrer og videndeler med kolleger
 • Er en god kollega

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker med indplacering som fuldmægtig eller konsulent afhængig af kompetencer efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der er mulighed for forhandling af tillæg.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningsfristen er tirsdag den 25. januar 2022. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 4 og 5.   

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte sektionsleder, personalejuridisk chef Karen Fredslund Nielsen, tlf. 93 56 58 20.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om SUND HR og Sektionen for Rådgivning, Jura og Samarbejde

I SUND HR får du godt 40 engagerede kolleger. Vi arbejder i et højt fagligt og udviklende miljø, hvor vi er afhængige af god vidensdeling og et godt socialt samvær. Vores mål er at betjene institutter og centre på SUND – vores brugere – hurtigt, effektivt og med en god forretningsforståelse at skabe merværdi. 

SUND HR består af Sektionen for Rådgivning, Jura og Samarbejde og Sektionen for Rekruttering og Personaleadministration. 

Stilling her er placeret i Sektionen for Rådgivning, Jura og Samarbejde.

I sektionen understøtter vi SUND HR’s samlede opgaveportefølje i form af både rådgivning internt og eksternt og sagsbehandling.

Opgaverne relaterer sig både til den personalejuridiske rådgivning og rådgivning og sagsbehandling i forbindelse med generelle juridiske opgaver, der understøtter fakultetets opgaver inden for forskning, uddannelse, formidling og samspil med erhvervsliv, myndigheder og det øvrige samfund.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 25-01-2022
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: Fakultetsservice

Søg i stillinger