Københavns Universitet søger en AC-fuldmægtig til Uddannelsesudvikling og individuel sagsbehandling på Campusadministration Frederiksberg+
Vi søger en AC-fuldmægtig til ansættelse på fuld tid pr. 1. marts 2025 eller snarest herefter til Uddannelsesudvikling og individuel sagsbehandling, som er en del af den nye uddannelsesadministration på Campusadministration Frederiksberg+ på Københavns Universitet (KU).
Hvem er vi?
Uddannelsesudvikling og individuel sagsbehandling (Frederiksberg+) har ca. 20 faste medarbejdere og 5 studenter. Vi understøtter de KU-uddannelser, som er forankret på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE).
Vi er inddelt i to overordnede teams, men alle arbejder sammen som et hold for at løse sektionens samlede opgaveportefølje.
Team Udvalgsbetjening og Sagsbehandling har bl.a. disse opgaver:
- at forberede, afholde og følge op på studienævnsmøder, studieledermøder og aftagerpanelmøder
- at behandle ansøgninger fra studerende om dispensationer, forhåndsgodkendelser og merit
- at behandle eksamensklager og andre klager fra studerende
- at sagsbehandle en række indskrivningsopgaver samt udføre aktivitetskontrol
Team Uddannelsesudvikling og Regler har bl.a. disse opgaver:
- at samarbejde med uddannelsesledelsen på SCIENCE på både fakultets- og institutniveau om udviklingen af eksisterede og nye uddannelser
- at understøtte kvalitetssikringen af uddannelserne, fx uddannelses- og undervisningsevalueringer
- at understøtte den årlige revision af studieordninger, kursusudbud og øvrige regelsæt
Hvad skal du arbejde med?
Din teamplacering og opgavesammensætning vil blive fastsat ud fra dine kompetencer, erfaringer og ønsker. Du må gerne angive i din ansøgning, i hvilket team du primært ser dig selv placeret.
Du bliver en del af ét af de to teams og skal sammen med teamleder og erfarne kolleger være med til at løfte de opgaver, der ligger i teamet.
I Team Udvalgsbetjening og individuel sagsbehandling vil dine opgaver især være konkret sagsbehandling inden for flere forskellige områder, fx ansøgninger om dispensation, merit, aktivitetskontrol eller eksamensklager.
Derudover vil du også blive udvalgssekretær og stå for bl.a. facilitering af møder, referater og den løbende dialog med udvalgsmedlemmer mv. – både på dansk og på engelsk.
I Team Uddannelsesudvikling og Regler vil den årlige revision af studieordninger og kursusbeskrivelser være en central opgave, som løses i tæt samarbejde med institutter og studienævn.
Du skal også være med til at løse en række opgaver, som indtil nu er blevet løst på institutniveau, fx ift. undervisningsevaluering. En vigtig opgave er derfor at etablere nye processer og arbejdsgange for disse opgaver i tæt samarbejde med de enkelte institutter på SCIENCE, men også at varetage konkrete opgaver på institutterne, fx som sekretær for undervisningsudvalg.
Hvad forventer vi af dig?
Du skal have en akademisk uddannelse på kandidatniveau, og det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med administration og sagsbehandling fra universitetsuddannelsesområdet og med udvalgsbetjening og mødefacilitering.
Du skal have en god politisk forståelse og være vant til at navigere i en stor og kompleks organisation. Idet vi er i gang med at bygge en ny organisation op, skal du have lyst til og flair for at udvikle processer og arbejdsgange, så vi kan løse vores opgaver så effektivt og smidigt som muligt, og du skal have erfaring med planlægning og koordinering.
Du skal kunne arbejde meget struktureret og være god til at sætte system i tingene. Du skal være god til at følge opgaverne helt til dørs og sikre, at alle ender er bundet. Vi arbejder inden for et stort og komplekst regelgrundlag, og du skal derfor både være grundig med blik for detaljen og kunne løfte dig op og se de bredere perspektiver og sammenhænge.
Vi lægger også særligt vægt på, at du
- evner at samarbejde og koordinere i krydsfeltet med mange interessenter
- har indgående kendskab til regelområdet for universitetsuddannelser
- har kendskab til uddannelsesjura, forvaltningsret og GDPR
- er stærk i modtagerorienteret kommunikation, både på dansk og engelsk
- er selvstændig, initiativrig og serviceminded
- er god til at prioritere opgaverne – også når der er travlt
- har en positiv indstilling til dit arbejde og gode samarbejdsevner
- er en stærk og pålidelig holdspiller, der trives i arbejdet mod et fælles mål
- vægter høj kvalitet i opgaveløsningen
- har en umiddelbar forståelse for it, gerne med kendskab til fx WorkZone eller STADS
Ansættelsesforhold
Du vil blive ansat som AC-fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Vi har flekstid og lægger vægt på, at der er en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.
Hvordan ansøger du?
Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning inkl. CV og kandidatbevis via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 2. februar 2025. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 6-7. Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sektionsleder Ingelise Lundgaard på tlf. 35334940, chefkonsulent Camilla Volden Van på tlf. 35324205 (vedr. Team Uddannelsesudvikling og Regler) eller specialkonsulent Mette Woetmann Nielsen på tlf. 35334933 (vedr. Team Udvalgsbetjening og Sagsbehandling).
Københavns Universitet (KU) er i gang med at implementere en ny fælles administrativ organisering og nye arbejdsgange, som medfører forandringer de kommende år. For yderligere oplysninger kan du evt. kontakte sektionsleder Ingelise Lundgaard på tlf. 35334940 samt tillidsrepræsentant Charlotte Krenk eller Lisa Svane Baltzer Parsberg. Du kan også læse mere her
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.