Byggefaglig Projektleder til BYG Frederiksberg+, Københavns Universitet
Kan du holde styr på flere opgaver ad gangen? Bevarer du hovedet koldt, når dagen bliver anderledes end forventet? Er du god til at planlægge og eksekvere? Kan du kommunikere med høj og lav, løse knuder og finde en farbar vej i en kompleks organisation? - så er dette sikkert et job for dig!
Københavns Universitet opgraderer løbende universitetets fysiske rammer for at sikre funktionelle faciliteter til universitetets forskere og studerende. Den eksisterende bygningsmasse er under stadig forandring og udvikling – og der er derfor aktuelt behov for at styrke Projektafdelingen på Frederiksberg med yderligere ressourcer.
BYG Frederiksberg+ på Københavns Universitet søger derfor en stilling som Byggefaglig Projektleder besat pr. 1. maj 2025 eller snarest muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.
Om os
BYG Frederiksberg+ er del af en serviceorienteret bygningsorganisation, som leverer sikker drift og udvikling af universitetets mange bygninger. Vores primære opgave i Projektafdelingen er at understøtte en effektiv styring af renoverings- og ombygningsprojekter i tæt samarbejde med fakulteternes ledelser og brugere. Vi er i alt knap 80 medarbejdere i afdelingen, hvoraf Projektafdelingen indgår med et team på i alt 10 medarbejdere.
BYG Frederiksberg+ varetager bygge-, vedligeholds- og udviklingsopgaver på Frederiksberg Campus, i City Campus og på Taastrup Campus, i Nødebo, i Helsingør, på Djursland m.fl. Bygningsmassen omfatter godt 415.000 m2 brutto med overvejende teknisk tunge faciliteter, speciallaboratorier, to dyrehospitaler, væksthuse, museer og en række fredede ejendomme. Vi har til huse på Nordre Sti på Frederiksberg, smukt omgivet af Landbohøjskolens Have.
Primære arbejdsopgaver:
Som byggefaglig projektleder vil dine primære opgaver være:
- Varetage brugerkontakt i forbindelse med afklaring af behov for ændret infrastruktur, herunder medvirke til indledende afklaring af projekters omfang og kompleksitet.
- Varetage mindre bygge- og vedligeholdsopgaver i deres helhed, herunder afvikle egne udbud og kontrahering i henhold til gældende udbudsregler.
- Varetage større bygge- og vedligeholdsopgaver (op til ca. 5 mio.kr.) i samarbejde med de relevante parter – herunder universitetets videnskabelige medarbejdere, teknisk drift, eksterne rådgivere, myndigheder, entreprenører m.fl.
- Bidrage til udarbejdelse af overslag og prissætning af kommende projekter.
- Deltage i tilsyn, mangelgennemgange, afrapportering og overdragelse til drift.
- Medvirke til æstetisk og teknisk kvalificering af valgte løsninger.
- Bidrage til udvikling af dækkende digital dokumentation over bygningsmassen.
- Bidrage til udarbejdelse af beslutningsgrundlag, indstillinger og procesplaner mv.
Vi forventer
Som byggefaglig projektleder skal du kunne skabe balance mellem brugerbehov og driftsteknisk fornuftige løsninger. Du skal være kommunikativ stærk både mundtligt og skriftligt og kunne begå dig på alle niveauer i en stor, politisk ledet organisation.
Faglige kompetencer:
- Tværgående byggeteknisk erfaring som byggeleder, projekteringsleder eller rådgiver.
Du må gerne have en baggrund som fx konstruktør, ingeniør, tekniker, arkitekt el.lign. - Arkitektonisk forståelse i din tilgang til bygningsvedligehold og valg af detailløsninger.
- Erfaring med koordinering af bygge- og vedligeholdsprojekter, herunder med gennemførelse af egne udbud, kontrahering mv.
- Erfaring med facilitering af komplekse brugerprocesser
- Erfaring med kommunikation og dokumentation i byggeprojekter
- Erfaring med driftsunderstøttende IT-systemer, FM-systemer, CAD mv.
Personlige kompetencer:
- God til at kommunikere - lyttende og respektfuld i samarbejder
- Systematisk og struktureret i opgavevaretagelsen
- Vedholdende og ansvarlig over for aftaler, deadlines og leverancer
- Opsøgende i forhold til afdelingens samlede opgaveportefølje
- Positiv og med godt humør – også når hverdagen er travl
Vi tilbyder:
- En mulighed for at arbejde med fagligt komplekse og udfordrende projekter
- En bred berøringsflade og stort netværk blandt universitets videnskabelige medarbejdere
- En dynamisk arbejdsplads med stort engagement og et godt arbejdsmiljø
- En arbejdsplads i byens smukkeste og grønneste Campus
- Mulighed for efteruddannelse og udvikling af egne kompetencer
Hverdagen hos os
Hverdagen i afdelingen er energisk og travl, og vi afvikler vores projekter med stort engagement og godt humør. Vi er en god og dynamisk blanding af erfarne og yngre kræfter, som tilsammen dækker afdelingens mange komplekse opgaver. Vi samarbejder på kryds og tværs af vores organisation samt med leverandører og rådgivere. Vores daglige samarbejde er åbent, præget af frihed under ansvar og af en uformel tone.
Løn og ansættelsesvilkår:
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokostpause. Ansættelse sker iht. overenskomst mellem Finansministeriet og AC med indplacering som bygningskonstruktør eller efter anden relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter af kvalifikationer.
Yderligere oplysninger:
Kan fås ved kontakt til Projektchef Anette Persson på tlf. 93565941, e-mail anette.persson@adm.ku.dk
Ansøgning mv:
Send din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation elektronisk via www.jobportal.ku.dk (tryk på linket ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget), senest den 2. marts 2025.
Ansøgninger behandles løbende.
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.
Oplysninger om Bygningsorganisationen på Københavns Universitet kan findes her:
Campus service – Københavns Universitet (ku.dk)
Københavns Universitet (KU) er i gang med at implementere en ny fælles administrativ organisering, som træder i kraft den 1. marts 2025.
For yderligere oplysninger kan du evt. kontakte Anette Persson på tlf. 93565941 eller tillidsrepræsentanten via ac-tr@adm.ku.dk. Du kan også læse mere her
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.