Studerende til Virtual Learning Lab
Virtual Learning Lab på Institut for Psykologi ved, Københavns Universitet søger én studerende til ansættelse pr. 10. august til hjælp med et igangværende forskningsprojekt om nysgerrighed, finansieret af Trygfonden.
Det overordnede mål med nysgerrighedsprojektet er at generere ny viden, som kan støtte både børn og voksne i at opnå et meningsfuldt liv – både mentalt og socialt – ved at øge vores forståelse af: 1) nysgerrighedens rolle (herunder forskellige aspekter af nysgerrighed) for væsentlige resultater; 2) hvordan interventioner (vha. f.eks. virtual reality) kan fremme menneskers nysgerrighedsniveau; samt 3) hvordan man kan måle nysgerrighed hos børn og voksne. Vi søger at øge forståelsen af nysgerrighedens betydning gennem hele livet og at udvikle både teoretisk og empirisk funderet viden om, hvordan man kan skabe interventioner, der fremmer nysgerrigheden hos børn og voksne. Dette skal bidrage til at støtte deres uddannelsesmæssige og øvrige livsforløb samt tilvejebringe målemetoder for nysgerrighed, som kan lette både forskning og praksis.
Til hjælp med denne opgave søger vi en effektiv studerende, der kan arbejde i gennemsnit 10 timer om ugen.
Om os
Virtual Learning Lab forsker i læring med immersive teknologier såsom virtuel og augmented reality samt kunstig intelligens. For at opnå en dybere og mere nuanceret forståelse af, hvordan mennesker tilegner sig viden, integrerer vi laboratoriebaseret forskning med eksperimentelle studier i autentiske undervisningsmiljøer. Særligt fokuserer vi på at afdække, hvordan, hvornår, hvorfor og hvilke målgrupper der opnår læringsmæssige fordele gennem undervisning med immersive teknologier samt kunstig intelligens. Forskningsteamet består af studentermedhjælpere, ph.d.-studerende, postdocs og professor Guido Makransky.
Arbejdsopgaver
Du ansættes som studerende ved Virtual Learning Lab og forventes at afsætte din arbejdstid hertil. I din rolle vil du blive superviseret af ph.d.-studerende, postdocs og professor Guido Makransky. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte at assistere med:
- Støtte til litteratursøgning og litteraturgennemgang
- Forberedelse og støtte til gennemførelse af eksperimenter eller undersøgelser
- Støtte til koordineringsarbejde
- Støtte til dataindsamling
- Vedligeholde og organisere forskningsmaterialer
Dine kompetencer
- Interesse for krydsningsfeltet mellem psykologi og teknologi
- Kendskab/interesse for Virtual Reality teknologier
- Kendskab/interesse for Kunstig intelligens teknologier
- Gode kompetencer indenfor dataanalyse er en fordel
Derudover lægger vi vægt på at du:
- Har mulighed for at arbejde minimum 3 dage om ugen
- Har god ordenssans
- Er pligtopfyldende
- Har gode skriftlige dansk- og engelske kundskaber
Vi tilbyder
En spændende og lærerig arbejdsplads, hvor der er potentiale for at udvikle sin forskningsmæssige færdigheder og profil med mulighed for supervision.
Ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til gældende Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35.
Timelønnen udgør minimum 141,14 kr. (1. april 2025-niveau). Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelse.
Ansøgning mv.
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende din ansøgning, cv, indskrivningsbevis samt karakterudskrift elektronisk via www.jobportal.ku.dk så den er universitetet i hænde senest den 23. juli 2025. Ansættelsessamtaler vil finde sted hurtigst muligt herefter.
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Guido Makransky, Gm@psy.ku.dk
Du kan læse mere om afdelingen på www.ku.dk
Københavns Universitet (KU) er i gang med at implementere en ny fælles administrativ organisering og nye arbejdsgange, som medfører forandringer de kommende år. For yderligere oplysninger kan du evt. kontakte Guido Makransky på tlf 35326276 eller Christel Brink Hansen på tlf 35323017. Du kan også læse mere her.
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.