Præparatfremstillere søges

Præparatfremstillingen er en arbejdsgruppe bestående af medicinstuderende på tværs af semestre, som arbejder med at fremstille og vedligeholde anatomiske præparater i de makroskopiske studiesale, eksamen samt til demonstration i undervisningen.  Hertil indebærer arbejdet et ansvar for at opretholde kvaliteten af Tør Studiesal.   

Arbejdet er selvstændigt, praktisk orienteret og med fokus på høj kvalitet af de fremstillede præparater, hvilket afspejler, de krav der sættes til ansøgeren. I præparatfremstillingen er der mulighed for, at udfolde sig kreativt og praktisk i arbejdet med præparaterne. Vi planlægger selv vores arbejdstider, og det er således fleksibelt med mulighed for mere og mindre intense perioder.

Vi forventer, at du kommer med et stort engagement, går seriøst til arbejdsopgaverne, og kan arbejde selvstændigt og målrettet.

Præparatfremstillingen består af et team på 15 studerende fordelt på 5.-12. semester, som er socialt engagerede og tit holder hyggelige og sjove arrangementer.

Krav:

  • Du skal have bestået 3. semester bevægeapparatet med karakteren 10 eller 12
  • Du skal kunne arbejde ca. 50 timer inden 1. december 2019
  • Du skal kunne deltage i vores renovationsuge i sommerferien 2020

Ansøgning:

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 23. september 2019

Startdato for ansættelse er 1. oktober. 2019.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til:  SUND-HR-ICMM@sund.ku.dk

 

 

 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 23-09-2019
Ansættelsesdato: 01-10-2019
Afdeling/Sted: Institut for Cellulær og Molekylær Medicin

Søg i stillinger