Studieadjunkt, Almen Medicin for Store Husdyr
Universitetshospitalet for Store Husdyr, Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, ønsker en stilling som studieadjunkt besat fra den 1. september 2025 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med potentiale for inddragelse i vagten.
Stillingsindhold
Studieadjunkten vil med udgangspunkt i Universitetshospitalet for Store Husdyrs aktiviteter indgå i det team, der varetager den daglige drift af vores udkørende praksis og i mindre grad hospitalet og hermed sikrer at det for undervisningen af veterinærstuderende nødvendige patientgrundlag er til stede. En stor del af arbejdet i hospitalets almene praksis er instruktion og undervisning af dyrlægestuderende i diverse kliniske undersøgelses- og behandlingsprocedurer hos en bred vifte af dyrearter i almen praksis. Ansøgeren får udover dette, ansvar for kontakten til klienter, praktiserende kolleger, og ejere samt for diagnostisk udredning i såvel Stordyrspraksis som hospitalet. Studieadjunkten forventes at bidrage til udvikling af praksis samt til udarbejdelse af relevant undervisnings-/kursusmateriale og kliniske procedurer.
Der ønskes en medarbejder med kompetence inden for følgende områder:
- Solid dokumenteret klinisk erfaring fra bred almen praksis med specielt heste og produktionsdyr, men også kendskab til andre familiedyr.
- Erfaring fra kvægpraksis.
- Personen skal besidde et stort overblik, kunne håndtere mange samtidige opgaver og selvstændigt kunne planlægge egne arbejdsopgaver i samspil med kollegaer.
Desuden lyst til at undervise, med gode pædagogiske evner og gerne med dokumenteret undervisningserfaring.
Kvalifikationskrav
Ved besættelse af stillingen lægges der afgørende vægt på, at ansøgerne besidder nedenstående faglige og personlige kvalifikationer:
- Veterinær kandidateksamen og dansk dyrlægeautorisation
- Dokumenteret videreuddannelse/klinisk træning
- Dokumenteret undervisningserfaring
- Beherske dansk i skrift og tale
- Have gyldigt B-kørekort
Fagligt engagement, selvstændigt initiativ til faglig udvikling samt evne og forståelse for vigtigheden af samarbejde og venlig omgangstone over for studerende, kolleger og klienter er vigtige egenskaber som ansøgeren forventes at besidde.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Den Danske Dyrlægeforening. Stillingen er på 37 timer pr. uge og er ikke tidsbegrænset. Den succesfulde kandidat skal indenfor de første 3 år gennemføre universitetspædagogikum og kan derefter, ved positiv bedømmelse, ansættes som studielektor efter 6 års ansættelse.
Deltagelse i vagtarbejde kan pålægges hvis behovet opstår.
Spørgsmål
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Hospitalschef Casper Lindegaard på tlf.nr. (+45) 29916471 eller casper.lindegaard@sund.ku.dk
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer/uge, og for en 6-årig periode.
Ansættelsen er tidsbegrænset og sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Herudover anvises der et samlet pensionsbidrag på 17,1 % af løn og pensionsgivende tillæg. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg på baggrund af kvalifikationer.
Ansøgning
• Motiveret ansøgning (max 1 side)
• CV
• Dokumentation for kandidatgrad og evt. ph.d.-grad. Hvis ph.d.-graden ikke er opnået endnu, vedlægges en underskrevet udtalelse fra vejleder
• Publikationsliste
• Undervisnings-portfolio (https://employment.ku.dk/faculty/recruitment-process/job-application-portfolio
Den videre proces
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger den ansættelsesbemyndigede leder ansøgere til bedømmelse på baggrund af ansættelsesudvalgets vurderinger. Alle ansøgere vil blive informeret, om deres ansøgning er udvalg til bedømmelse, der udføres af en upartisk bedømmer. Når bedømmelsen er afsluttet, vil ansøgeren have mulighed for at kommentere sin egen bedømmelse.
Læs mere om rekrutteringsprocessen her: https://jobportal.ku.dk/
Ansøgeren bedømmes i henhold til Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.
Ansøgere informeres løbende om processen pr. mail.
Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket ”Søg online” senest 10. juni 2025, 23 :59 CEST nederst på siden i Adobe PDF eller Word format.
Der vil blive ført ansættelsessamtaler med udvalgte ansøgere straks efter ansættelsesfristens udløb.
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.
Om os
Institut for Klinisk Veterinærmedicin bidrager gennem undervisning, forskning og vidensformidling inden for det veterinærkliniske område til uddannelse af veterinærer i Danmark og til den forskningsbaserede udvikling af veterinær klinisk praksis. Størstedelen af vores forskning og undervisningsaktiviteter udgår fra vores to dyrehospitaler, Universitetshospitalet for Store Husdyr som er beliggende i Taastrup, og Universitetshospitalet for Familiedyr som ligger på Frederiksberg. Vi beskæftiger ca. 180 personer (årsværk), hvoraf ca. 1/3 er ansat som videnskabelige medarbejdere og 2/3 er ansat i Universitetshospitalerne som enten dyrlæge, dyrepasser eller veterinærsygeplejerske.
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.