Administration, it og service

Institut for Matematiske Fag søger en deltids-betjent

Institut for Matematiske Fag ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en deltids-betjent med tiltrædelse 1. august 2023 eller snarest derefter.

Hvis du er hjælpsom og kan lide at holde orden, hvis du kan finde praktiske løsninger på små og store problemer, som opstår i et miljø af forskere, undervisere og studerende, og hvis du har humor og gå-på-mod - så kan du være lige den vi mangler, for at få hverdagen til at fungere.

Institut for Matematiske Fag på Københavns Universitet har til huse på flere adresser i og omkring Universitetsparken. Størstedelen af vedligeholdelses- og serviceopgaverne løses af universitetets centrale driftsorganisation, men nogle af de nære praktiske opgaver, står instituttet og vores lille administrative stab selv for.

Som medarbejder hos os, bliver du en del af en administration på 15-20 gode kolleger, som sammen har til opgave at få dagligdagen til at fungere. Som en del af instituttets administration referer du til vores administrationschef.

Dine opgaver deler du med en kollega, og I vil sammen have ansvaret for bl.a.:

 • Modtagelse og fordeling af post
 • Servicering af kaffemaskiner
 • Oprydning og orden i køkkener, kopirum og mødelokaler
 • Orden og forvaltning af instituttets depoter og kopirum
 • Praktiske opgaver i forbindelse med flytninger og ombygninger
 • Opstilling til arrangementer, eksaminer og lign.
 • Lette håndværksopgaver
 • Opsætning af opslag på instituttet

Vi forventer godt humør, gode konfliktløsningsegenskaber, glæde ved at hjælpe og hoved og hænder skruet rigtig på.

 • Du skal helst have nogle års erhvervserfaring
 • Du skal være fortrolig med IT
 • Mange ansatte og gæster på instituttet taler engelsk, så du skal som minimum kunne kommunikere mundtligt på engelsk
 • Du må regne med og være i stand til at klare manuelt arbejde i forbindelse med f.eks. oprydningsopgaver og flytninger.

Dine ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Cirkulære om organisationsaftale for lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F). Ansættelsen sker som betjent på basisløntrin 1. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er normeret til ca. 20 timer (halv tid), og vi er åbne over for aftaler om placering af arbejdstiden.  

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Administrationschef Gyrd Foss: gyrd@math.ku.dk, tlf. 35 32 92 66.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 15. juni 2023.

Ansættelsessamtaler vil finde sted den 19-21. juni 2023.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på https://www.science.ku.dk/

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Gyrd Erik Foss
E-mail: gyrd@math.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 15-06-2023
Ansættelsesdato: 01-08-2023
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Matematiske Fag

Søg i stillinger