Studenterjobs
Der findes studenterjob inden for administrationen (fx HR, økonomi og it) og inden for undervisning og forskningsstøtte.
I alle studenterjob lægger vi vægt på et udviklende arbejdsmiljø med mulighed for at udnytte og styrke kompetencer, opbygge netværk og få erfaring med at arbejde i en stor og alsidig organisation.
STILLING | FAKULTET | STED | ANSØGNINGSFRIST |
---|---|---|---|
Studerende til Bornholmsk Ordbog | Det Humanistiske Fakultet | Institut for Nordiske Studier og Sprog | 23-04-2021 |
Fagtutorer SAXO | Det Humanistiske Fakultet | SAXO-Instituttet | 29-04-2021 |
Studerende søges til SCIENCE Uddannelse | Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet | SCIENCE Uddannelse | 02-05-2021 |
Statens Naturhistoriske Museum søger værter til formidling og gæsteservice | Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet | Statens Naturhistoriske Museum | 02-05-2021 |
Vil du være faglig tutor på Folkesundhedsvidenskab? | Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet | Afdelingen for Uddannelse og Studerende | 02-05-2021 |
Vil du være tutor ved Medicin? | Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet | Afdelingen for Uddannelse og Studerende | 02-05-2021 |
Vil du være tutor ved Odontologi? | Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet | Afdelingen for Uddannelse og Studerende | 02-05-2021 |
Vil du være tutor ved Sundhed og Informatik? | Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet | Afdelingen for Uddannelse og Studerende | 02-05-2021 |
Vil du være tutor ved Veterinærmedicin? | Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet | Afdelingen for Uddannelse og Studerende | 02-05-2021 |
Studentermedhjælpere til Lønteamet, Københavns Universitet | Fællesadministrationen | Nørregade 10, København K, Danmark | 04-05-2021 |
studerende til opgaven som gruppevejleder ved Det Juridiske Fakultet | Det Juridiske Fakultet | Det Juridiske Fakultet | 05-05-2021 |
To studenterinstruktorer til ”Pædagogikken aktuelt” ved Institut for Kommunikation, Københavns Universitet | Det Humanistiske Fakultet | Institut for Kommunikiation | 10-05-2021 |
Studentermedhjælp til WEB-kommunikation | Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet | FOOD | 10-05-2021 |