Vil du være væksthusgartnerelev i Botanisk Have?
Statens Naturhistoriske museum
Botanisk Haves væksthusteam ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger 1 væksthusgartnerelev med start forår 2025.
Botanisk Have og Københavns Universitet
Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum på Københavns Universitet. Se mere på www.snm.ku.dk.
Statens Naturhistoriske Museum under Københavns Universitet omfatter Botanisk Have, Zoologisk Museum og Geologisk Museum. Botanisk Haves grundlæggende opgave er at dyrke en righoldig plantesamling til brug for natur – og biodiversitets bevarende projekter, forskning, undervisning og formidling af botanisk viden. Botanisk Have er en spændende og forskelligartet arbejdsplads med 14 fastansatte gartnere, 1 haveleder, 1 samlingsmedarbejder og 1-7 elever, fordelt både i væksthusene og ude i haven.
Vi kan tilbyde dig:
Du vil indgå som en del af et fagligt kompetent team på 6 medarbejdere, der har til opgave at vedligeholde og sikre Botanisk Haves plantesamlinger under glas.
Væksthusgartnerne er specialister indenfor sukkulenter, tropiske planter, mediterrane planter og meget mere.
Du vil få oplæring og indblik i dyrkning af mange forskellige plantearter og typer.
Kolleger med flere års erfaring som gartner i Botanisk Have og et team der samarbejder og løser opgaver i fællesskab og selvstændigt.
Gode arbejdsforhold under Københavns Universitet, hvor kvalitet og samarbejde er i højsædet.
Vi kan bruge dig hvis:
* Du som minimum har haft grundforløb ved en af landets gartnerskoler, gerne 1. hovedforløb også
* Du har en særlig interesse for planter, og er faglig nysgerrig på dem og deres levevilkår
* Du er ambitiøs, engageret, mødestabil og ansvarlig
* Du kan tænke selvstændigt, men er samtidig en god teamkollega
* Du kan arbejde i en offentlig have, hvor daglig service til publikum er en del af hverdagen.
Din arbejdsdag i haven indeholder bl.a.:
* Vedligeholdelse og pasning af tropiske- og mediterrane planter, i samarbejde med de gartnere der vil være dine mentorer
* Formering ved frø og – eller stiklinger
* Biologisk bekæmpelse
* Vanding, gødskning og vedligehold
Arbejdet kan være fysisk hårdt, og arbejdsopgaver på stiger i varierende højder, vil være en del af hverdagen.
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for 3F.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen og ligger mandag til fredag mellem 7.30-15.30.
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket 'SØG STILLINGEN' nederst i opslaget) senest den 2. februar 2025. Relevante bilag som f.eks. skolepapirer og anbefalinger vedhæftes.
Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til Samlingsmedarbejder Tina Jørgensen på tina.joergensen@snm.ku.dk
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet - SCIENCE i kort form - er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.
Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på https://www.science.ku.dk/
Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde. KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 37.000 studerende og 9.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. www.ku.dk
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.