Betjent søges til Universitetshospitalet for Familiedyr, Institut for Klinisk Veterinærmedicin (genopslag)
Universitetshospitalet for Familiedyr, Institut for Klinisk Veterinærmedicin søger en betjent til forefaldende opgaver pr. 1. marts 2025.
Institut for Klinisk Veterinærmedicin bidrager gennem undervisning, forskning og vidensformidling inden for det veterinærkliniske område til uddannelse af dyrlæger i Danmark og til den forskningsbaserede udvikling af veterinær klinisk praksis.
Størstedelen af vores forskning og undervisningsaktiviteter udgår fra vores to dyrehospitaler, Universitetshospitalet for Store Husdyr som er beliggende i Taastrup, og Universitetshospitalet for Familiedyr som ligger på Frederiksberg. Vi beskæftiger ca. 180 personer (årsværk), hvoraf ca. 1/3 er ansat som videnskabelig medarbejder/specialist og 2/3 er ansat i Universitetshospitalerne som enten dyrlæge, dyrepasser eller veterinærsygeplejerske.
Du kommer til at indgå i et betjent team på 4 personer (inkl. en betjentformand) med arbejdssted på Universitetshospitalet for Familiedyr og de 3 tilhørende videnskabelige sektioner. Teamet har ansvaret for at varetage og understøtte dagligdagens funktioner.
Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil være forefaldende arbejde - herunder rengøring af bure og stalde, håndtering af vasketøj, IT opgaver efter aftale, omdeling af post, ad hoc reparationsopgaver, håndtering af døde dyr, driftsrelateret kørsel, ad hoc flytteopgaver samt opgaver relateret til forberedelse af materialer (herunder døde dyr) til undervisningsaktiviteter. Arbejdet indebærer ikke direkte kontakt til hospitalets patienter, men der vil være opgaver, som skal udføres i rum, hvor dyrene opholder sig. Herudover er der en del opgaver relateret til catering i forbindelse med møder, kurser og efteruddannelse, herunder master i Familiedyrsvidenskab (www.cacs.ku.dk ) og Fagveterinærsygeplejerskeuddannelser, som afholdes på IKV- FRB.
Det er således et varieret arbejde, der understøtter instituttets undervisnings, hospitals- og forskningsaktiviteter.
Kvalifikationer
Opgaverne er forskelligartede, og den vigtigste kvalifikation er, at du har lyst til at yde en god service og support i dagligdagen til vores veterinærfaglige medarbejdere. Vi forventer, at du er mødestabil, selvstændig, pligtopfyldende og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Du skal bidrage med en positiv og serviceminded indstilling til teamet og til IKV-FRB´s øvrige medarbejdere. Vi forventer, at du kan samarbejde på tværs af personalegrupper og nationaliteter.
Derudover skal du være i stand til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk samt have kørekort til bil. Det er en fordel, hvis du har flair for IT.
Relevant uddannelse indenfor håndværk eller servicefag er en fordel ligesom tidligere og dokumenteret erfaring med en tilsvarende stilling også vil blive betragtet som kvalificerende.
Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen besættes efter Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt efter Organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F), Organisationsaftalen for håndværkere i staten eller Organisationsaftalen for ejendomsservicemedarbejdere ved en række statsinstitutioner. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer ugentligt.
Ansøgningsfristen er den 28. januar 2025. Der afholdes løbende samtaler.
Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Betjentformand, Henrik Bjørn Pedersen på tlf. nr. 93 50 99 21 (mandag til fredag fra 7.30-15) eller på mail henrik.pedersen@sund.ku.dk
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.