UCPH Forward

UCPH Forward tilbyder et intensivt talentudviklingsforløb for KU-forskere (erfarne postdocs, adjunkter, lektorer eller yngre professorer), der viser ekstraordinær akademisk dygtighed, kreativitet, talent, motivation og modet til at forbinde discipliner. Også indehavere af Marie Skłodowska-Curie-stipendier, ERC starting eller consolidator grants eller lignende konkurrenceudsatte forskningsmidler samt Tenure Track forskere opfordres til at søge, men disse er ikke et must for at ansøge.

Et unikt netværk og individuel vejledning

Deltagerne i talentprogrammet er en del af et netværk bestående af en gruppe dedikerede forskere på KU, med hvem de kan dele ideer og ambitioner. Deltagerne vil indgå i eksklusive talks og debatter om en række relevante emner med udvalgte repræsentanter fra danske og internationale akademiske, industrielle, sociale, kommercielle og politiske sektorer. Deltagerne tilbydes professionel coaching, og erfarne mentorer følger deres udvikling og mål. Programmet vil åbne nye erfaringer og kompetenceområder, og vil lede deltagerne til stærkere CVer, bredere netværk og større klarhed om karrieremål.

Besøg den engelske side for flere detaljer: www.ku.dk/ucphforward

Ansøgning til 2025 runden af UCPH Forward

Ansøgning til den næste runde af UCPH Forward er åben fra 1. juni til 17. september 2024. For flere detaljer omkring programmet, optagelseskriterier samt optagelsesprocessen selv, så besøg venligst programmets side på UCPH Intranet her.