Ph.d.-stipendiat med kvantitative kompetencer søges til projekt om vægttab, fysiske aktivitet og knoglemineralindhold i LightCOM studiet
Stillingen
Som ph.d.-stipendiat vil din primære opgave være, at understøtte og gennemføre dataindsamling og analyse i et forskningsprojekt, der afprøver en intervention med et intensivt vægttabsforløb.
Du vil i stillingen arbejde tæt sammen med andre forskere på LightCOM-projektet og desuden indgå aktivt i Center for Almen Medicins øvrige forskningsmiljø.
Projektet
Forskningsprojektet ”Lighthouse Consortium on Obesity Management (LightCOM)”, udvikler, implementerer og evaluerer nye behandlingsprogrammer for personer, som ønsker vægttab. Målet er forbedret helbred og livskvalitet gennem løsninger, der kan medvirke til varige forandringer. Projektet foregår i et samarbejde mellem forskere fra Danmark og Storbritannien og er finansieret af Novo Nordisk Fonden.
Gruppen
Du vil blive tilknyttet den forskergruppe, som udfører det kliniske interventionsstudie LightCARE i LightCOM. Gruppen går på tværs af Danmark og Storbritanien. Derudover vil du blive tilknyttet team FEAP, som omfatter alle de LightCOM-forskningsaktiviteter, der udgår fra Center for Almen Medicin.
Kvalifikationer
• Sundhedsfaglig kandidatuddannelse, gerne med en bachelor i fx fysioterapi.
• Godt kendskab til sundhedsvæsenet
• Godt kendskab til forskningslitteraturen om mennesker med overvægt, aktivitet og knoglemineralindhold.
• Erfaring med gennemførsel af kliniske forsøg, meget gerne indenfor fysisk aktivitetsadfærd.
• Indgående kendskab til kvantitative analysemetoder.
• Gode samarbejdsevner
• Fremragende dansk- og engelskkundskaber.
Ansættelsesvilkår
Den gennemsnitlige ugentlige arbejdsuge er 37 timer.
Stillingen er en tidsbegrænset stilling begrænset til en periode på 3 år. Startdatoen er den 1. april 2025 eller efter aftale.
Ansættelsen er betinget af, at ansøgere optages som ph.d.-studerende på Graduate School ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Dette kræver indsendelse og accept af en protokol om det specifikke projekt, formuleret af ansøgeren.
Ph.d.-studiet skal gennemføres i overensstemmelse med bekendtgørelsen om
ph.d.-uddannelsen og ph.d.-graden og Det Sundhedsfaglige Fakultets regler om opnåelse af graden.
Løn, pension og ansættelsesvilkår svarende til KU regler.
Ansøgningsprocedure
Din ansøgning skal sendes elektronisk ved at klikke på 'Ansøg nu' nedenfor. Ansøgningen skal indeholde følgende dokumenter i PDF-format:
• Motiveret ansøgning (maks. en side)
• CV inkl. uddannelse, tidligere forskningserfaring, sprogfærdigheder og andre relevante færdigheder
• Certificeret kopi af originalt kandidatgradbevis og karakterudskrift på originalsproget, herunder en autoriseret engelsk oversættelse, hvis det er udstedt på et andet sprog end engelsk eller dansk. Hvis ikke fuldendt, accepteres en certificeret/underskrevet kopi af en nylig karakterudskrift eller en skriftlig erklæring fra institutionen eller vejlederen. Som en forudsætning for ansættelse som ph.d.-stipendiat skal din kandidatgrad være ækvivalent med en dansk kandidatgrad. Vi opfordrer dig til at læse mere i bedømmelsesdatabasen: https://ufm.dk/en/education/recognition-and-transparency/find-assessments/assessment-database. Bemærk, at vi kan bede dig om at få foretaget en vurdering af din uddannelse udført af Ministeriet for Videregående Uddannelse og Videnskab
• Publikationsliste (hvis muligt)
Ansøgningsfrist: 15. januar 2025, kl. 23.59 CET
Vi forbeholder os retten til ikke at overveje materiale modtaget efter fristen og ikke at overveje ansøgninger, der ikke lever op til de ovennævnte krav.
Den videre proces
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger den rekrutteringsansvarlige ansøgere til vurdering efter råd fra ansættelsesudvalget. Alle ansøgere får derefter straks besked om, hvorvidt deres ansøgning er godkendt til vurdering af en upartisk bedømmer.
Bedømmeren foretager en ikke-prioriteret vurdering af de akademiske kvalifikationer og erfaring med hensyn til det ovennævnte forskningsområde, teknikker, færdigheder og andre krav, der er nævnt i annoncen.
Når bedømmelsesarbejdet er afsluttet, får hver ansøger mulighed for at kommentere den del af vurderingen, der vedrører ansøgeren selv.
Kontaktoplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til professor Frans Boch Waldorff (tlf 26223242) eller professor Berit Heitmann (tlf 26204001).
Den videre proces
Efter udløbet af ansøgningsfristen udvælger den autoriserede rekrutteringschef efter ansættelsesudvalgets råd ansøgere til bedømmelse. Alle ansøgere får derefter straks besked om, hvorvidt deres ansøgning er blevet bestået til bedømmelse af en uvildig bedømmer.
Bedømmeren foretager en ikke-prioriteret vurdering af de faglige kvalifikationer og erfaring med hensyn til ovennævnte forskningsområde, teknikker, færdigheder og andre krav, der er anført i annoncen.
Når vurderingsarbejdet er afsluttet, har hver ansøger mulighed for at kommentere den del af vurderingen, der vedrører ansøgeren selv.
Du finder information om rekrutteringsprocessen på: https://employment.ku.dk/faculty/recruitment-process/
Ansøgerne vil blive vurderet efter bekendtgørelse nr. 242 af 13. marts 2012 om ansættelse af akademisk personale ved universiteterne.
Samtaler forventes afholdt senest i uge 7.
Københavns Universitet ønsker at afspejle samfundets mangfoldighed og opfordre alle kvalificerede kandidater til at søge uanset personlig baggrund.
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.