Studenterjobs – Københavns Universitet

Stærk eventprofil til planlægning af KU’s Forårsfestival 2019

Campus Service på Københavns Universitet søger en studerende med stærke kvalifikationer inden for eventplanlægning. Stillingen er tidsbegrænset fra januar 2019 til 1. juni 2019. 
 
Om jobbet 
Studenterrådet, Studenterhuset og Københavns Universitet står for at arrangere KU’s forårsfestival. I 2018 havde festivalen 16.000 deltagere. Festivalen er en unik tradition på KU, og samler ansatte og studerende på tværs af universitetet. Festivalen indeholder mange slags aktiviteter og indslag (musik, stand-up, konkurrencer, events m.v.). Formålet er at styrke sammenholdet og den fælles KU-identitet.  
Festivalen afholdes årligt, næste gang den 10. maj 2019 i Universitetsparken på Nørre Campus. Og nu skal vi i gang med planlægningen. Derfor søger vi en studentermedhjælper.  
 
Du vil blive en del af en engageret arbejdsgruppe, som består af repræsentanter for Københavns Universitet, Studenterrådet samt Studenterhuset. 
 
Arbejdsopgaverne 
Campus Service står for den overordnede projektledelse af festivalen. Du vil derfor især hjælpe festivalens projektleder med at sikre fremdrift m.v. i planlægningen, herunder: 
  • Lave dagsordener og referater af møder 
  • Udarbejde tids- og procesplan 
  • Opfølgning på møder 
Desuden står Campus Service for sikkerhed samt den praktiske opbygning af festivalpladsen, og du vil i den forbindelse få en række opgaver, f.eks.:  
  • Bestilling af udstyr og telte 
  • Koordinering med leverandører 
  • Udarbejdelse af oversigtskort, kommunikationsmateriale m.v. 
Om dig 
Du læser på en videregående uddannelse. Du har erfaring fra tidligere studiejobs og lyst til at beskæftige dig med kommunikations- og eventopgaver.  
Du er god til at formidle i både skrift og tale.  
 
Som person er du stabil, grundig og kvalitetsbevidst. Du er løsningsorienteret og udadvendt. Det er desuden vigtigt, at du er fleksibel, serviceminded og i stand til at have mange bolde i luften. 
 
Vi tilbyder  
Vi tilbyder et job i en spændende organisation med engagerede og hjælpsomme kolleger. Du kan forvente en arbejdsplads med højt humør. Du vil lære Københavns Universitet godt at kende, og få gode muligheder for at netværke med både studerende og ansatte på universitetet samt flere eksterne samarbejdspartnere, i forbindelse med planlægningen og eksekveringen af forårsfestivalen. 
 
Kontoret ligger i attraktive omgivelser på Store Kannikestræde i centrum af København.
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK med indplacering som studerende-HK. Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Tiltrædelse snarest muligt. 
 
Ansøgningen 
Ansøgning bilagt CV og eksamenspapirer sendes online den 14. december 2019 via Jobportalen.  
 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte projektleder for KU’s Forårsfestival Louise Maria Christiansen på telefon 21466181. 
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 14-12-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: Campus Service

Søg i stillinger