KU-medarbejdere

Københavns Universitet som arbejdsplads

Københavns Universitet (KU) stræber efter at give alle medarbejdere de bedste muligheder for at udfolde og udvikle deres professionelle talent.

Et spørgsmål om talent

Uanset om du søger en forskerstilling eller et job som teknisk eller administrativ medarbejder på KU, bliver du mødt med høje forventninger.

Som et af Europas førende universiteter stræber vi efter det højeste faglige niveau – ikke kun i forskningen, men også i de mange funktioner, der understøtter den.

Det betyder, at vi går efter at rekruttere ekstraordinært dygtige medarbejdere og forsøger at udfordre dig til at udnytte og udvikle dit talent til fulde. Fra postdoc til professor. Fra fuldmægtig til fakultetsdirektør.

Professionelle rammer

Fremragende forskning og undervisning er ikke kun et resultat af dygtige individualisters indsats. Gode resultater skabes i stigende grad via samarbejde på tværs af fag, funktioner og enheder.

Derfor lægger vi vægt på god ledelse og ordnede arbejdsforhold, som giver talenter plads til at udfolde sig både hver for sig og sammen.

Vi værner om universitetets tradition for dialog og medinddragelse i beslutningerne – fordi vi tror på, at det giver de bedste og mest holdbare løsninger.

I samfundets tjeneste

Som medarbejder på KU bliver du en del af en stor og uafhængig vidensvirksomhed. Vi skal hverken tjene magt eller mammon, men heller ikke være et utilgængeligt elfenbenstårn.

KU involverer sig levende i sin samtid og omverden og er i tæt dialog med det omgivende samfund. Vi udveksler viden, ideer og løsninger med en bred kreds af interessenter og forsøger at kvalificere den offentlige debat om vigtige fælles spørgsmål.

Få mere at vide

Læs mere om KU som arbejdsplads: